Студентки факультету фізичного виховання Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Лілія Моспан, Анастасія Вороніна, Юлія Семенюк та випускниці цього ж факультету Ольга Авдеєва та Роксолана Комар, студентка факультету соціальної та психологічної освіти Ірина Бічуй (тренер – керівник спортивного клубу Володимир Щербина), які виступають в складі ЖФК «Ятрань–Берестівець» взяли участь у Всеукраїнському турнірі серед жіночих команд вищої ліги «Зимова першість 2020».

Турнір проходив в місті Чернігів на стадіоні «Юність». Всі ігри відбувалися за коловою системою, які онлайн транслювались на офіційному сайті федерації та YouTube каналі. Наша команда провела п’ять ігор, три з яких виграла у ЖФК «Ладомир» м.Володимир-Волинський 2:1, ЕМС «Поділля» м.Вінниця 1:0, ЖФК «Родина-ліцей» м.Костопіль 4:0, одна нічия з грандом українського жіночого футболу ЖФК«Житлобуд-1» м.Харків 1:1, та мінімальна поразка 1:0 від ЖФК«Житлобуд-2» м.Харків.

У підсумку ЖФК «Ятрань–Берестівець» достроково виборов бронзові нагороди турніру.

Вітаємо дівчат та тренерів з бронзовою нагородою! Бажаємо високих досягнень, нових спортивних рекордів, витривалості, сили волі до перемоги.

Пресцентр УДПУ