Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини славиться своїми боксерами. Серед студентів є чемпіони та переможці регіональних, всеукраїнських та міжнародних змагань, чемпіонатів світу. Адміністрація університету всіляко підтримує спортсменів у прагненні до професійного зростання, пишається їхніми здобутками у боксі.

Нещодавно студенти факультету фізичного виховання УДПУ імені Павла Тичини Сергій Швець та Ярослав Петриченко в польському місті Торунь, будучи андердогами, продемонстрували свій рівень і створили міні-сенсації.

Сергій впевнено перебоксував свого опонента з Польщі Граціана Кроліковскі і здобув перемогу.

Ярослав ще впевненіше здобув перемогу в місцевої зірки Ремігіуса Здуновскі та, на жаль, судді константували нічию.

«Нічия, але з присмаком перемоги! Непоганий виступ наших професіоналів! Надіюсь, що в наступних боях бійці не дадуть суддям можливості засумніватись в їхніх перемогах», – зазначив тренер Віктор Петриченко.

Дмитро Колісніченко виборов перемогу у Відкритому всеукраїнському турнірі з боксу серед молоді пам’яті Є.Кужельного в м.Хмельницький та виконав норматив на звання «Майстер спорту України».

Вітаємо хлопців! Так тримати! Бажаємо всім спортсменам наполегливо прагнути перемог, а наставникам – терпіння, витримки і сил для виховання чемпіонів!

Боксерка Анастасія Ковальчук, МСУ продовжує підвищувати свій професійний рівень на навчально-тренувальних зборах в Італії у складі національної збірної України з боксу серед жінок.

«В зборах беруть участь лідерки жіночого боксу Італії, України, Фінляндії, Ірландії. Серед них чемпіонки та призери чемпіонатів Європи та світу. Впевнений, що такі тренування та досвід піде максимально на користь Анастасії», – додав тренер Віктор Петриченко.

Університет пишається своїми чемпіонами!

Пресцентр УДПУ