Благодійний кулінарний ярмарок, проведений напередодні Міжнародного жіночого дня в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини, відбувся за ініціативи студентської ради та підтримки ректорату. Подібні заходи вже стали гарною традицією у виші, адже саме в такий спосіб студентство намагається продемонструвати свою активну громадську позицію та згуртованість навколо гуманістичної ідеї доброчинності. Однак цей березневий благодійний кулінарний ярмарок був особливим - представники сильної статі пригощали чарівних дівчат та жінок різними смаколиками, бажаючи їм миру, жіночого щастя, сімейної злагоди.






До смачної акції активно долучились студенти, викладачі та співробітники університету. Кожен факультет намагався якнайкраще засервірувати стіл та запропонувати покупцям найоригінальніші страви. Усі бажаючі могли посмакувати пиріжками та млинцями з різноманітними начинками, оригінальними бутербродами, картопляниками, солодощами як промислового виробництва, так і власного.

Зібрані від продажу кулінарної продукції кошти молодь планує передати через волонтерів воїнам, що захищають наш мир і спокій на сході країни.

Студентство закликає усіх не бути байдужими до долі нашої Батьківщини. Підтримаймо один одного у такий нелегкий для всіх українців час! І нехай наш невеликий внесок на допомогу бійцям буде частиною великого добра, що стане запорукою щасливого майбутнього нашої України.

Пресцентр УДПУ