Інтелектуальна, обдарована, професійна молодь є найбільш динамічною частиною громадянського суспільства. Робота з талановитою молоддю є пріоритетним напрямком діяльності Інноваційного бізнес-інкубатора Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Вже стало доброю традицією економічного факультету проводити ділове спілкування учнівської молоді із спеціалістами бізнес-інкубатора. Так, 25 лютого відбувалась чергова зустріч з учнями одинадцятих класів шкіл Умані, метою якої було закріплення економічних знань та розвиток підприємницьких здібностей шкільної молоді.



Працівники бізнес-інкубатора розповіли учням про діяльність цього структурного підрозділу університету, що діє на засадах громадської некомерційної організації. Надзвичайно цікавим для учнів стало написання бізнес-плану із ведення бізнесу, а в подальшому – і відкриття власної справи. Допомагали їм у цьому фахівці Інноваційного бізнес-інкубатора.

Такі зустрічі дозволяють учнівській молоді органічно використовувати набуті знання з основ економіки в повсякденному житті та допомагають їм визначитись з майбутньою професією.

Пресцентр УДПУ