В Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини 10 жовтня відбувся черговий День інформації про нове поповнення бібліотеки навчального закладу.

Працівники інформаційно-бібліографічного відділу, які повсякчас намагаються підвищити місце і роль бібліотеки в популяризації літератури, розробивши рубрики перегляду, підготували місце експозиції і розмістили літературу на стелажах. У результаті вийшла цікава виставка-інсталяція останніх надходжень навчальної та художньої літератури, з якою упродовж дня ознайомлювалися викладачі та студенти.

Виявивши інформаційні потреби користувачів, бібліотеку намагались поповнити книгами зі шкільної педагогіки та педагогіки вищої школи, психології, мовознавства та історії України. Всі вони були представлені на Дні інформації. Найбільший інтерес у читачів викликала велика кількість книг з історії України, які охоплювали різні епохи з минувшини нашої держави.

Проведення заходу з інформування користувачів про нові надходження до фондів університетської книгозбірні сприятиме покращенню надання довідково-бібліографічних послуг та розширення мережі абонентів.

Пресцентр УДПУ