Викладач кафедри спортивних дисциплін, Майстер спорту України міжнародного класу Сергій Ільченко та студент факультету фізичного виховання, Майстер спорту України Сергій Сюренко Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини представляли Черкаську область та місто Умань на 29-ому Чемпіонаті Світу World Powerlifting Alliance з пауерліфтингу та окремих вправ.

Змагання проходили в одному із найбільших спортивних комплексів України «Адреналін Сіті» міста Луцьк і зібрали 500 найсильніших атлетів, які зʼїхалися з 24 країн Світу продемонструвати свої вміння на помості та визначити кращих. На чемпіонаті було встановлено багато рекордів, що вдалося зробити нашим спортсменам.

В дисципліні багатоповторного жиму Сергій Сюренко зайняв I місце та встановив новий Рекорд України WPA, вижавши штангу 75кг 43 повторення.

У жорсткій боротьбі в номінації штанги 125 кг Сергію Ільченку вдалось перемогти своїх суперників та встановити Рекорд Світу WPA, виконати першим в Україні серед чоловіків в багатоповторному жимі норматив «Еліта», вижавши штангу 33 рази.

Вітаємо з перемогою!

Пресцентр УДПУ