«Цей рік виявився для усіх нас максимально екстраординарним, але це не привід впадати у депресію та відмовлятися від прекрасного!», – зазначають організатори першого в історії університету конкурсу «АМБАСАДОР УДПУ 2020».

Уже зовсім скоро офіційна сторінка Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини в Instagram) буде святкувати своє перше «День народження», успішне, продуктивне і квітуче. Зараз це один із наймасовіших інтернет-майданчиків, який популяризує наш Університет.

Карантин та самоізоляція змусили нас адаптуватися до нових реалій життя і відмовитися від гучних та масових заходів, тому режисер Центру культури і дозвілля «Гаудеамус» Наталія Алексеєва вирішила організувати свято в Instagram.

Цьогоріч замість Міс УДПУ вирішили зробити дещо цікаве та абсолютно нове, заходу такого формату ще ніхто ніколи не робив в нашому Університеті. На початку травня було анонсовано кастинг на АМБАСАДОРА УДПУ 2020, а вже зараз на основному профілі проводяться конкурсні етапи, де учасниці виконують різні завдання, які інколи зовсім неочікувані. Усе ви можете знайти за посиланням .

Слово «амбасадор» добре відоме усім, хто працює у сфері бізнесу та SMM – це людина, яка є бренд-послом великих компаній та корпорацій. У нашому випадку, ми шукаємо не просто рекламне обличчя, а душу університету, дівчину, яка буде брати активну участь у житті УДПУ імені Павла Тичини, підтримувати студентів та прославляти наш ЗВО на всю Україну.

Несподіванкою для організаторів стала підтримка від спонсорів в абсолютно грандіозних масштабах. Для учасниць підготували сертифікати на beauty-послуги, фотосесії, смачні подарунки та навіть одяг. Від організаційних спонсорів, якими, до речі, стали проректор з гуманітарних питань Наталія Ревнюк, режисер та адміністратор сторінки Наталія Алексеєва, і помічники Валерія Салій та Анастасія Аксьоненко, дівчата також отримають цінні подарунки.

Оргкомітет висловлює щиру подяку усім, хто долучився до створення такого масштабного конкурсу.

Підтримаймо наших учасниць!

Пресцентр УДПУ