За гарною традицією до Міжнародного дня студента в Уманській міській раді відбулися урочистості за участю представників студентських рад навчальних закладів Умані.

Із вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Олександр Цебрій, який підкреслив, що Умань – місто молодіжне, адже тут навчається майже 20 тисяч студентів. З нагоди свята Олександр Володимирович побажав юнакам і дівчатам бути активними, ініціативними, прагнути до саморозвитку та самовдосконалення.

Під час заходу найкращі студенти міста були відзначені подяками міського голови та цінними подарунками. За активну участь у громадському житті міста, ініціативність, креативність та мобільність, молодіжний творчий потенціал нагороджені представники студентської ради УДПУ: Ліана Ціліцінська (студентка історичного факультету), Валентин Майстренко (студент факультету фізика, математики та інформатики, адміністратор Студентського порталу), Дар’я Крайнова (магістрант факультету іноземних мов) та Наталія Сидоренко (заступник голови студради університету, студентка природничо-географічного факультету).

Приємно відзначити, що студенти нашого університету одержали також грамоти Управління у справах сім`ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації за активну життєву позицію, патріотизм, розбудову молодіжної політики та активну участь у студентському житті. Нагороди вручила начальник відділу у справах сім`ї та молоді Уманської міської ради Наталія Вдовиченко під час святкового заходу до Дня студента в актовій залі УДПУ. Вітаємо із одержанням почесних відзнак голову студентської ради університету Катерину Чупіну; студентку факультету початкової освіти, учасницю студентського народного театру драми і комедії Наталію Алексеєву;  заступника голови студради УДПУ, студента історичного факультету Максима Стангріта; студентку факультету фізики, математики та інформатики, голову студентського наукового товариства Юлію Маслюченко та студента факультету іноземних мов, неповторного ведучого загальноуніверситетських заходів Романа Тарасюка.

Пресцентр УДПУ