Популяризація академічної доброчесності один з пріоритетних напрямків роботи факультету соціальної та психологічної освіти.

У межах роботи ХІІ зміни табору для студентської молоді “ДІЯ” була проведена лекція-тренінг на тему: «Академічна доброчесність – вимога законодавства України про освіту».

Декан факультету, доктор педагогічних наук професор кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Оксана Кравченко акцентувала увагу студентів на сутності та змісту поняття «академічна доброчесність», дотримання академічної доброчесності здобувачами вищої освіти, академічної відповідальності за порушення академічної доброчесності. Друга частина зустрічі передбачала виконання студентами проекту «Університет майбутнього», яку провела студентка 4 курсу Анна Кравченко. Студенти презентували цікаві, креативні проекти.

Варто зазначити що такі зустрічі стануть регулярними для студентів І курсу та допоможуть їм краще зрозуміти основи наукового письма, принципів пошуку інформації та дотримання доброчесності під час навчання в ЗВО.

Пресцентр УДПУ