Сезон Днів відкритих дверей у 2015 року в нашому університеті розпочато! 23 січня такий захід був організований для майбутніх абітурієнтів та їх батьків. Близько 800 абітурієнтів - випускників шкіл, коледжів, ліцеїв, училищ - відвідали університет.





Розпочалося свято з презентації факультетів та інститутів. У фойє навчальних корпусів усі присутні мали змогу переглянути інформаційні тематичні стенди, виставки творчих здобутків викладачів та студентів, отримати рекламні буклети, брошури та інші друковані матеріали профорієнтаційного характеру. Також представники факультетів та інститутів університету відповіли на запитання майбутніх абітурієнтів, надали їм більш детальну інформацію за окремими напрямами підготовки фахівців. Серед переваг вступу до університету - висока кількість держзамовлення, якість отриманих знань, ґрунтовна теоретична й практична підготовка, потужна матеріально-технічна база. Абітурієнти можуть скористатися послугами Центрів психологічного діагностування та тренінгових технологій, довузівської підготовки, підготовчих курсів.





Майбутні вступники дізналися про особливості вступної кампанії 2015 року (метод Ангоффа, вагові коефіцієнти, пріоритети), реєстрації на ЗНО, отримали індивідуальні профорієнтаційні консультації. Також у програмі Дня відкритих дверей були екскурсії, тренінги, майстер-класи, досліди.

Найбільш об’єктивну характеристику своїй альма-матер давали студенти. Представники студентських рад факультетів розповіли про діяльність студентського самоврядування. У стінах нашого університету злагоджено функціонують студентські організації (Студентський рада, Студентська Профспілка, Студентське Наукове Товариство), які допомагають кожному студенту всебічно розвиватись й робити життя цікавим та яскравим. У вузі діють студентська соціально-психологічна служба (при ФСПО), спортивні секції, команди КВН, творчі об`єднання. У соціально-культурній структурі ВНЗ функціонує студентський клуб, при якому працюють загальноуніверситетські художні колективи, більшість із яких вже мають свою славну історію, а дев’яти присвоєно почесне звання «народний».





Абітурієнтів зацікавила інформація про співробітництво учбового закладу з іноземними університетами, про навчання студентів університету за кордоном по обміну, адже міжнародні зв’язки в галузі освіти означають, що керівництво ВНЗ піклується, щоб навчання було не тільки корисним, але і цікавим та якісним. Гості університету відзначали собі як великий плюс, що у процесі підготовки фахівців велика увага приділяється викладанню іноземних мов (як в рамках навчальної програми, так і факультативно), володіння якими розширює можливості працевлаштування та отримання додаткових знань і навичок в ході практики і зарубіжних стажувань.

На завершення вступники разом з батьками мали можливість поближче познайомитись з деканами факультетів, поспілкуватись з провідними науковцями й викладачами університету, побачити життя й роботу вишу з середини, відвідати науково-практичні навчальні центри. Кожен із факультетів окремо організував захід для майбутніх студентів. Представники випускаючих кафедр запросили абітурієнтів та їх батьків на презентації своїх спеціальностей, у ході яких докладно розповіли про кожний напрям підготовки.











З більш детальною інформацією про Правила прийому на 2015 рік Ви можете ознайомитись безпосередньо в Приймальній комісії УДПУ за адресою м. Умань, вул. Садова 2, контактний телефон (04744) 4-05-20, чи на сайті університету в рубриці «Вступникам».

Пресцентр УДПУ