Сьогодні стартувала вступна кампанія – 2014! Розпочався прийом заяв та документів від вступників на навчання на основі повної загальної середньої освіти та освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста. І вже сьогодні подано більше тисячі заяв на вступ до УДПУ на напрями підготовки за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр» денної та заочної форми навчання.

В перший день роботи до приймальної комісії завітала і ректор університету, Наталія Побірченко, вона зустрілась з абітурієнтами та батьками, поцікавилась ходом вступної кампанії та побажала їм успіху.

Як же зустрічають абітурієнтів 2014 року в УДПУ? З перших кроків, усіх, хто завітав до університету гостинно зустрічають чергові, які допомагають зорієнтуватися і знайти потрібну аудиторію, де знаходиться приймальна комісія за напрямом підготовки, який цікавить абітурієнта. Вони ж надають усю необхідну інформацію, що стосується прийому документів, можливості зробити копію документів, відпочити чи перекусити. Адже, як відомо, ніякі важливі справи не вирішуються на голодний шлунок. В університеті про це подбали.

Тож, усі бажаючі можуть відвідати кафетерій, де пропонують ситні та смачні страви, а також власну випічку та чашку ароматного чаю чи кави.

Ознайомитись із університетом та усім, що пропонує приймальна комісія усі бажаючі можуть, почувши та побачивши цікавий інформаційний відеоматеріал, що транслюється по телевізору у фойє. Окрім того, вся необхідна для вступників інформація розміщена на спеціальних стендах, афішах, оголошеннях.

Для тих же відвідувачів, які прийшли з дітками дошкільного та шкільного віку, працює центр інтелектуального розвитку дитини, тобто дитяча кімната, де малеча може з користю та задоволенням провести час. Дорослі ж у цю пору можуть спокійно подавати документи і бути впевненими, що їх дитина в надійних руках.

Отримати консультацію щодо напрямків підготовки, умов зарахування, або ж юридичну консультацію можна, звернувшись до інформаційного центру, який надасть вичерпну інформацію на усі запитання щодо вступу.

Заповнити документи допомагають студенти, які працюють в організованих громадських приймальнях. Вони ж діляться враженнями від навчання тут, адже хто як не студент краще розповість про університет.

Тож, якщо ви бажаєте отримати гарні знання, хороші перспективи та мрієте стати членом великої дружньої родини УДПУ – ласкаво просимо! Приймальна комісія працює щоденно.

До відома абітурієнтів УДПУ!

Якщо вам знадобиться порада або допомога щодо вступу до нашого університету, можна зателефонувати до приймальної комісії за номерами:

5- 05 - 08 (код Умані 04744) або 063-227-13-77.

Більше фото ви можете побачити в нашій фотогалереї.
Пресцентр УДПУ