Лише один місяць залишився до завершення 2020 року –  складного для всього людства та кожної людини зокрема. Світова пандемія внесла кардинальні зміни у життя і спілкування. Особливі випробування та надзавдання випали на долю лікарів та освітян.

Для Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини 2020 рік став особливим не лише змінами в організації освітньо-виховного процесу, але й тим, що він, насамперед, був ювілейним роком! Розпочато 91 сторінку історії одного із провідних центрів освіти, науки й культурно-мистецького життя Черкащини та сусідніх регіонів.

І хоча ми не святкуємо 90-річчя Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини багатолюдно, з урочистими концертами та зібраннями, нам є що розказати про славну історію нашої Alma mater, її славне майбутнє, успішне сьогодення та впевнене майбутнє.

Упродовж останнього місяця 2020 року хочемо на сторінках сайту розповісти про структурні підрозділи університету та людей, які творили і продовжують писати сучасну історію ЗВО.

Сьогодні познайомимо вас із 2 найповажнішими факультетами, адже вони створені 90 років тому.

Пресцентр УДПУ