Сьогодні веселі та кмітливі, винахідливі жартівники у всьому світі відзначають Міжнародний день КВН – свято гри, яка щороку знаходить все нових шанувальників і яка за час свого існування для багатьох стала частиною життя, а для декого – навіть його стилем і сенсом.

Команди веселих та кмітливих УДПУ імені Павла Тичини неодноразово дивували цікавими гумористичними програмами, дотепними жартами, дарували всім нам гарний настрій та заряд оптимізму. Майже на кожному факультеті нашого вищу є команда КВН, яка має своїх шанувальників та пишається здобутками і перемогами.

Добре відомі не тільки в альма-матер, а й в місті та за його межами наші команди «Каркаде» (факультету соціальної та психологічної освіти); «Діагноз Кашпіровського» (інституту економіки та бізнес-освіти); «StudUF» (факультету української філології); «Ist_Fak» (історичного факультету).

За доброю університетською традицією кілька років поспіль проводиться гра КВН на Кубок ректора Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Шквал емоцій та бурхливі оплески супроводжували виступ добре відомої кожному шанувальнику студентського гумору, команди історичного факультету «Ist_Fak», яка вже після першого конкурсу стала лідером цьогорічних КВНівських змагань та виграла головний приз – Кубок ректора.

Дієвою в нашому місті є ліга КВН «Кураж», яка збирає друзів з усієї України, щоразу даруючи уманчанам цікаву та захоплюючу гру.

 

Учасники КВНівських ігор – молоді люди з особливим запалом, веселі, креативні та активні. Вміють вражати оригінальністю і гостротою слова, акторською майстерністю. Але найголовніше те, що ці люди небайдужі до чужої біди. Підтвердженням цьому є організовані нещодавно Відкритою Уманською лігою КВН «Кураж» за підтримки студентських рад нашого університету та УНУС благодійні ігри команд КВН. Метою цих заходів стало прагнення допомогти 5-річній уманчанці Ані Фурман, яка 24 жовтня постраждала внаслідок аварії на пішохідному переході. 29 жовтня в актовій залі УДПУ зібралось чимало бажаючих серед студентів та викладачів отримати не лише масу позитивних емоцій, а й зробити добру справу. У грі взяли участь університетські команди Ist_Fak та об’єднана команда КАРКАДЕ+Діагноз Кашпіровського. Виручені під час заходу кошти були передані матері маленької Ані.

З нагоди міжнародного дня КВН вітаємо учасників наших команд та усіх, хто є шанувальником цієї гри. Бажаємо Вам життєвого оптимізму, невичерпної енергії, творчого натхнення та гарного настрою. Нехай сміх допомагає нам долати усі перешкоди!

 

Пресцентр УДПУ