В першу неділю листопада своє професійне свято відзначають соціальні працівники.

За своїм гуманістичним наповненням і високою місією робота соціального працівника одна із надважливих та найскладніших у сучасному суспільстві. Люди, для яких допомога іншим стала пріоритетом у щоденній діяльності, забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту українців.

У цей святковий осінній день вітаємо та висловлюємо слова подяки колективу факультету соціальної та психологічної освіти за професіоналізм і високе покликання виховувати молоде покоління майбутніх фахівців соціальної сфери; за чуйність, уважність та повагу до кожного вихованця. Впевнені, що ваша педагогічна майстерність, глибокі знання та фаховий досвід і надалі сприятимуть розвитку системи соціального захисту населення в нашій державі та розбудові демократичної, європейської України.

Щиро бажаємо нинішнім та майбутнім соціальним працівникам міцного здоров’я, професійних успіхів та родинного затишку, віри в людей та підтримки з боку держави. Не розгубіть душевної доброти, милосердя та щирості співчуття до людей. Терпіння вам і сил у нелегкій праці. Хай найвищою нагородою для вас завжди буде людська шана і подяка.

Ректорат
Профком
Студрада

Пресцентр УДПУ