00

Суспільне мовлення розбудовує мережу гіперлокальних кореспондентів у громадах України.

26 жовтня 2023 року об 11.00 годині в конференц-залі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини (корпус №1, вул.Садова, 2) команда Суспільного проведе зустріч з громадою, блогерами й тими, хто працює чи хоче працювати у медіа.

 Мета зустрічі – запрошення до співпраці з найбільш незалежним медіа України та можливість долучитися до безоплатного навчання з мультимедійної журналістики. За його результатами з-поміж активних мешканців громади буде обрано штатних кореспондентів суспільного, які розповідатимуть про події у своїй громаді.

Аби долучитися до проєкту, мати медійну освіту не обов'язково, важлива мотивація. Кращі випускники курсу отримають роботу на Суспільному і техніку для цього. Розглядатимуться заявки всіх, хто зареєструвався на безоплатне навчання мультимедійної журналістики. Підтвердження участі у програмі навчань, учасники отримають електронним листом після завершення відбору.

Важливо: спробувати свої сили можуть усі, кому виповнилося 18+ років. На зустрічах ви можете розпитати про умови співпраці й познайомитись з командою. Також на локації працюватиме «відкритий мікрофон» і ви матимете можливість розповісти про те, що турбує громаду або поділитись досвідом успішних історій.

Для студентів це чудова можливість поспілкуватись з практиками і прокачати свої скіли.

Пресцентр УДПУ