20 лютого в Україні встановлено особливий пам’ятний день – День Героїв Небесної Сотні. Це зроблено з метою вшанування і увічнення відваги, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року - лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

Сьогодні вшановують загиблих мітингувальників. Давайте запалимо свічки, щоб Герої Небесної Сотні змогли побачити, що їх смерть не марна, що їх пам’ятають і шанують, що розпочата ними боротьба за гідне життя та свободу обов’язково приведе до Перемоги українського народу.

А нам всім хочеться побажати скорішого вирішення конфлікту та припинення військових дій на Сході України. Щоб на нашій благословенній і багатостраждальній українській землі знову запанували мир і спокій, злагода і процвітання. Щоб на обличчях українців стерлось занепокоєння і смута та засяяла радісна посмішка і щоб кожен прийдешній день приносив радісні новини та впевнено вів нас до щасливого майбуття.

Слава Україні! Героям слава!

Ректорат
Профком
Студрада

Пресцентр УДПУ