День комп’ютерника і програміста - неофіційне свято програмістів, що відзначається на 256-й день року. Число 256 (два у восьмому ступені) обрано тому, що це кількість чисел, які можна виразити за допомогою одного байта. У високосні роки це свято припадає на 12 вересня, а невисокосного - на 13 вересня.

Цифрові технології міцно увійшли в нашу сучасну дійсність. За ними – майбутнє. Особливо гостру потребу в IT-спеціалістах ми відчули в період поширення коронавірусної інфекції, коли потрібно було обмежити контакти і терміново перейти на цифрові технології в роботі, навчанні, побуті. Ми зрозуміли значення професії програміста в повсякденному житті, а ваші знання допомогли нам перелаштуватися в онлайновий формат життя.

Шановна IT спільнота університету! Щиро вітаємо вас зі святом! Бажаємо Вам бути запрограмованими тільки на щастя, на чудовий настрій та любов. Нехай розум завжди буде світлим, а мислення оперативним. Нехай усі робочі моменти будуть успішно завантажені та виконані, ніколи не вилітайте із загальної системи і завжди тримайте руку на пульсі мишки.

Ваша професія – найзатребуваніша!

Пресцентр УДПУ