На порозі вже барвисте, заквітчане чарівними квітами літо, сповнене прекрасних мрій, надій і сподівань. У перший день приходу цієї чудової пори року Україна разом зі світовою спільнотою відзначає світле свято – День захисту дітей.

Дитинство – найрадісніша, найщасливіша пора життя. У його казковій країні живуть наші діти. Для кожного з нас вони – сенс життя, втілення мрій, наше майбутнє.

Діти були і залишаються найдорожчим скарбом, гордістю і надією держави. І всі ми хочемо, щоб вони були здоровими, щасливими і розумними, жили в мирі, радості й були впевнені у завтрашньому дні.

Та все ж сьогоднішній день – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками та громадянами своєї країни.

Тож з нагоди свята бажаємо усім дітям доброго здоров’я, щасливого дитинства, радості від кожного прожитого дня. Нехай пора дитинства назавжди запам’ятається їм безтурботністю, батьківським і материнським теплом, яскравими моментами.

Пресцентр УДПУ