Мета освітньої програми: Формування та розвиток загальних і професійних компетентностей в галузі професійної освіти, що направлені на здобуття здобувачем вищої освіти рівня бакалавр та надання освіти в сфері харчових технологій із широким доступом до працевлаштування у професійних навчальних закладах та на підприємствах харчової промисловості.

Придатність до працевлаштування: Сфера працевлаштування – заклади професійної освіти, державні і приватні виробництва орієнтовані на технології виробництва в харчовій галузі.

Згідно Національного класифікатора України, (Класифікатор професій (ДК 003:2010) зі змінами 2021 року) випускники можуть працювати за такими професіями:

КП 2321 Викладач закладу професійної (професійно-технічної) освіти

КП 2322 Викладач закладу фахової передвищої освіти

КП 2351.2  24420 Викладач (методи навчання)

КП 3340 Педагог професійного навчання

КП 3340 Вихователь закладу професійної (професійно-технічної) освіти

КП 3340 (22837) Інструктор виробничого навчання

КП 3340 (23395) Майстер виробничого навчання.

Подальше навчання: Продовження навчання на другому рівні вищої освіти. Набуття кваліфікації за іншими предметними спеціалізаціями в системі післядипломної освіти.

Допуск до професії – наявність академічної та професійної кваліфікації, підтверджена документом про вищу освіту.