Pavlo Tychyna Uman StatePedagogical University

Our priorities: quality, accessibility, professionalism

Events Calendar

Гранти швидкого реагування Українсько-данського молодіжного дому
Початок: 12 Apr 2022, 8:00
Закінчення: 

зображення_2022-04-12_111705.png

Гранти швидкого реагування – це грантова програма із загальним фондом у 150 000 євро, яка дозволяє Українсько-данському молодіжному дому надавати швидку фінансову підтримку для розвитку молодіжних організацій, громадянського суспільства та активістів в Україні.

Гранти швидкого реагування адмініструються Секретаріатом Українсько-данського молодіжного дому та надаються Данським інститутом культури в Копенгагені, Данія.

Українсько-данський молодіжний дім прагне підтримувати молодіжний активізм і волонтерство в Україні, а також зв’язки між Данією та Україною, які сприяють розвитку демократії в Україні шляхом залучення молоді, самовираження та культурного обміну.

Грантова програма надасть молодим представникам громадянського суспільства швидкі та критично необхідні фінансові ресурси для підтримки їх розвитку. Вона також відкриє нові можливості та дозволить захистити активістську діяльність, яка є співзвучною з цілями Українсько-данського молодіжного дому: підтримка демократичного розвитку України і зміцнення зв'язків між молодими українцями та данцями.

Хто може подати заявку?

Представники молоді в громадянському суспільстві України або Данії, які працюють на підтримку України. Представниками молоді в громадянському суспільстві можуть виступати молодіжні організації, правозахисники, організації громадянського суспільства, митці, громадські рухи, культурні організації, незалежні активісти та мистецькі групи, які працюють з молоддю до 35 років.

Заявник повинен належати до вікової групи 15-35 років або працювати безпосередньо з людьми цієї вікової групи. Якщо це фізична особа з України, у заявника має бути статус фізичної-особи підприємця (ФОП).

Як це зробити?

1. Прочитати інструкції;

2. Заповни заявку;

3. Надіслати заяву на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Програма не має кінцевого терміну подачі – з усіма заявниками зв’яжуться в найкоротший термін.

x