Pavlo Tychyna Uman StatePedagogical University

Our priorities: quality, accessibility, professionalism

Events Calendar

Ювелірна майстерня “Kochut” оголошує старт конкурсу «Кращий ескіз»
Початок:  8 Sep 2021, 8:00
Закінчення: 

конкурс кочут

Ювелірна майстерня “Kochut” оголошує старт конкурсу «Кращий ескіз»

Це можливість студентам вищих навчальних закладів показати свої навички і таланти, а головним призом стане одноразова стипендія розміром в 10 000 гривень.

Вимоги до участі:

Намалюйте комплект ювелірних прикрас з природніми мотивами. Комплект повинен складатися з каблучки, сережок і кулона. Окрім візуальної частини, ваша робота має містити назву і загальний концепт.

* Загальний концепт — опис вашої ідеї / роз’яснення символіки елементів.

Умови конкурсу:

До участі допускаються тільки студенти вищих навчальних закладів. Для підтвердження достатньо надіслати фотографію/скан студентського квитка.

  • Роботи надсилаються на поштову скриньку майстерні "Kochut": This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Лист повинен містити наступну інформацію:

— Прізвище, ім’я.

— Фото/скан студентського квитка.

— Назву комплекту, супровідний текст.

— Ескіз.

— Посилання на соціальні мережі Instagram, Facebook.

  • Для створення ескізу дозволяється користуватися будь-якими матеріалами: олівцями, фломастерами, фарбами, ручками чи електронними засобами.
  • Строк розробки ескізу – з 5 вересня до 15 листопада 2021 року.  
  • Ювелірна майстерня “Kochut” не виготовляє прикраси з емаллю, тому ескізи, де передбачений цей матеріал, не братимуть участь в конкурсі.
  • Авторське право на ескіз залишається за творцем ескізу, право на виготовлення прикраси — за майстернею Kochut.

Нагородження:

22 листопада буде оголошено ТОП-10 найкращих робіт. Серед 10 учасників буде обрано один найкращий, якого буде нагороджено нашою іменною одноразовою стипендією в розмірі 10 000 тисяч гривень.

Також серед вибраних ТОП-10 робіт буде проведено народне голосування, в якому визначиться "Ескіз глядацьких симпатій". Переможець в цій номінації отримає в подарунок одну з прикрас майстерні Kochut.

x