Pavlo Tychyna Uman StatePedagogical University

Our priorities: quality, accessibility, professionalism

Events Calendar

Міжнародний круглий стіл "Європейські цінності різноманіття та інклюзії для сталого розвитку"
Початок: 14 May 2021, 8:00
Закінчення: 15 May 2021, 9:00

Рисунок1

Запрошуємо до участі у міжнародному круглому столі «Європейські цінності різноманіття та інклюзії для сталого розвитку» (15.05.2021, on-line)

Круглий стіл проводиться з нагоди святкування Дня Європи в рамках імплементації проєкту напряму Жана Монне «Європейські цінності різноманіття та інклюзії для сталого розвитку» Erasmus+ Jean Monnet Project European Values of Diversity and Inclusion for SustainableDevelopment” (EVDISD) 620545-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-PROJECT та у співпраці із проєктом- Кафедра Жана Монне «Соціальні та культурні аспекти Європейських Студій»Social and Cultural Aspects of European Studies”(SCAES) 620635-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-CHAIR.

Впровадження європейських цінностей в освітній простір, підвищення якості освіти, зокрема, вищої освіти є надзвичайно актуальним та важливим питанням. Якісна освіта є однією із ключових цілей сталого розвитку. Круглий стіл проводиться як підсумовуючий, просвітницький захід по результатам навчального візиту команди проєктів Жана Монне в Університет Генуї (Італія). 

Тривалість круглого столу - 10.00 – 12.00

Мова круглого столу - англійська, українська.

Захід буде проведено онлайн на платформі Zoom.

Цільова аудиторія: студенти, здобувачі, викладачі, молоді вчені, аспіранти, докторанти, дослідники.

Посилання на лінк реєстрації link here

Інформаційний лист можна знайти за посиланням.

x