Pavlo Tychyna Uman StatePedagogical University

Our priorities: quality, accessibility, professionalism

Events Calendar

BEAUTIFUL BIZARRE ART PRIZE ДЛЯ МИТЦІВ
Початок: 31 Mar 2021, 8:00
Закінчення: 
Contact This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

арт кріпота

Премія Beautiful Bizarre Art Prize — це щорічна міжнародна премія, яка відзначає різноманітність та досконалість у візуальному мистецтві. Роботи можна представити на будь-яких статичних носіях, включаючи засоби масової інформації, цифрового мистецтва та фотоматеріали; у будь-якому стилі — від реалізму та гіперреалізму до поп-сюрреалізму та лоубро. Премія має на меті надихнути творчих діячів з усього світу на подальшу кар’єру в галузі мистецтва, а також допомогти їхньому кар’єрному зросту завдяки фінансуванню та презентації робіт у галереї, серед колекціонерів та в світових ЗМІ. Заявку можна подати на сайті за посиланням: https://beautifulbizarreartprize.art/enter/ і обрати одну з 4 можливих категорій:

- традиційне мистецтво

- фотографія

- цифрове мистецтво

- скульптура  

Художня премія відзначає найкваліфікованіших, креативних та унікальних сучасних художників у своїй категорії, а також одного загального переможця.

Вступний внесок становить 40 доларів США - для покриття адміністративних витрат.

Після заповнення однієї із заявлених форм реєстрації та після сплати вступного внеску, ви отримаєте електронний лист з повідомленням про те, що вашу заявку успішно отримано.

Location Австралія
x