Pavlo Tychyna Uman StatePedagogical University

Our priorities: quality, accessibility, professionalism

Events Calendar

The Bekker NAWA Programme
Початок: 25 Mar 2021, 8:00
Закінчення: 

 

Оголошено початок четвертої щорічної програми “Bekker NAWA”. 

Конкурс заявок відкритий з 25 березня по 25 травня 2021 року. Матеріали збиратимуться через електронну систему NAWA за адресою www.nawa.gov.pl

Новинкою цьогорічного видання є те, що  аспіранти також можуть претендувати на стипендію. 

Дослідницькі візити  розпочнуться з 1 березня 2022 р. і триватимуть від 3 до 24 місяців. Програма пропонує вченим на початку їхньої кар’єри можливість отримати цінні постдокторські стипендії, а аспірантам - закінчити освітню програму. За програмою “Bekker NAWA” бенефіціар отримує стипендію, що покриває витрати на прожиття, пов’язані з перебуванням в іноземній приймаючій установі, а також разом з допомогою на мобільність (переліт/приїзд до країни та трансфер до приймаючого університету). 

Бюджет програми: 28 мільйонів злотих.

Мета програми: підтримка міжнародної мобільності аспірантів, науковців та академіків для вдосконалення наукової компетентності, дозволяючи їм проводити свої дослідження у відомих зарубіжних установах з усього світу.

Програма відкрита для аспірантів та науковців, що представляють усі галузі та дисципліни наук, а також мистецькі дисципліни. Також немає обмежень щодо країн-учасниць.

Дослідницькі стипендії дозволять вченим залишатися у визнаних науково-дослідних центрах та реалізовувати проєкти разом із видатними закордонними вченими та науковими колективами, а також встановлювати довгострокові стосунки з ними. Для молодих вчених “Програма Беккера” стане також можливістю для отримання пост-докторантських стипендій, тоді як для аспірантів вона може бути частиною їхньої освіти.

Програма передбачає фінансування витрат на проживання стипендіатів, пов’язаних із перебуванням в іноземному Центрі прийому, а також надбавки на мобільність. Сума фінансування може бути збільшена, якщо чоловік / дружина грантоотримувача та його неповнолітні діти беруть участь у поїздці. Це також стосується помічника стипендіата з важкою або середньою інвалідністю.

Посилання на реєстрацію: https://programs.nawa.gov.pl/login 

Location Польща
Для більш детальної інформації звертайтесь:

Агнешка Хміль, 

відділ програми для вчених

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

+48 22 390 35 55
x