Pavlo Tychyna Uman StatePedagogical University

Our priorities: quality, accessibility, professionalism

Events Calendar

Програма стипендій PACIFIC
Початок: 15 Mar 2021, 8:00
Закінчення: 
Contact Веб-сайт: pasific.pan.pl

пасіфік мать його океан польщі

Програма стипендій PASIFIC - це унікальна можливість для дослідників, які хочуть провести сучасні дослідження в динамічному науковому середовищі. Це дозволить вченим усіх національностей та усіх наукових дисциплін встановити свою наукову незалежність та провести новаторські дослідження.

Протягом 2 років стипендіати прийматимуться в одному з інститутів Польської академії наук (PAS), який є одним з найпрестижніших наукових установ у Польщі. Вони матимуть свободу вибору своєї наукової галузі, наукового керівника, приймаючого інституту, а також організацій, які найкраще підходять для їх досліджень та розвитку кар’єри.

Стипендіатам PASIFIC буде пропонуватися щомісячна допомога приблизно 2500 євро. Ті, хто вирішить приїхати до Польщі разом із сім'ями, можуть отримати право на додаткову сімейну допомогу. Крім того, їм буде надано бюджет на дослідження до 93 000 євро за проект.

Є багато причин подати заявку на програму стипендій PASIFIC, наприклад:

  • Шанс проводити дослідження в динамічному дослідницькому співтоваристві
  • Польська академія наук (PAS) - це мережа дослідницьких інститутів PAS 68 та Міжнародний інститут молекулярної та клітинної біології, які охоплюють усі наукові дисципліни. Понад 2000 видатних дослідників з Польщі та за її межами працюють в інститутах PAS. Стипендія PASIFIC пропонує виняткову можливість приєднатися до них!
  • Чудова інфраструктура для досліджень

Інститути Польської академії наук пропонують чудову інфраструктуру, що підтримує найвищий рівень досліджень. 

Послуги, доступні для вступаючих співробітників, включають:

  • Польові станції та експериментальні ферми (тобто Інститут дендрології, Інститут генетики та розведення тварин, Польський заповідник первісних коней на Дослідницькій станції в м. Попєльно)
  • Полярні станції (тобто, Польська полярна станція в Горнсунді Шпіцбергені та Польська станція Генріка Арктовського в Антарктиді).
  • Дослідницьке судно в Океанії (Інститут океанології експлуатує дослідне судно Океанія).
  • Ботанічні сади та дендропарк (Центр збереження біологічного різноманіття в Поусіні, Гірський ботанічний сад в м. Закопане та Дендрарій Корнік.
  • Бібліотеки та архіви (практично всі інститути PAS пропонують доступ до добре обладнаних бібліотек та архівів, включаючи Бібліотеку Інституту літературних досліджень, Бібліотеку та архів Інституту мистецтв та Бібліотеку Януша Тазбіра в Інституті історії.
  • Лабораторії (тобто численні лабораторії Інституту психології).
  • Комплексне наставництво та навчання

Як співробітник PASIFIC, ви отримаєте вигоду від всебічної пропозиції наставників та тренінгів, а також різноманітних заходів, що підтримують ваш науковий розвиток, включаючи: 

  • Виконання контрольованого індивідуального дослідницького проекту в одному з інститутів Польської академії наук. 
  • Розробка плану розвитку кар’єри, який визначає ваші довгострокові цілі та напрямки досліджень. 
  • Участь у наукових та допоміжних семінарах у відповідному Інституті-організаторі PAS За бажанням, до 6 місяців відрядження до неакадемічного сектору або коротких візитів до дослідницьких та неакадемічних організацій у всьому світі, що посилить міжгалузевий та міждисциплінарний трансфер знань.
  • 11 типів семінарів та семінарів, присвячених таким питанням, як можливості фінансування досліджень у Польщі та за її межами, управління проектами, права інтелектуальної власності та аналіз великих даних. 
  • Посилене міжгалузеве співробітництво

Стипендіатам PASIFIC настійно рекомендується відбувати відрядження до шести місяців у відповідній академічній чи неакадемічній організації, розташованій у будь-якій точці світу. Стипендіати матимуть свободу вибору закладу, в якому вони хотіли б стажуватись. Серед інших можливостей вони матимуть доступ до понад 2400 промислових, урядових партнерів та партнерів третього сектору, що співпрацюють з інститутами Польської академії наук, наприклад, KGHM Polska Miedź SA, Proteon Pharmaceuticals, Vista Laboratories, Dr Irena Eris SA, ADR System, лікарні, а також польські ратуші та воєводські маршальні управління.

Численні можливості дослідницької кар’єри після стипендії

Фінансування досліджень у Польщі значною мірою походить від держави, а також від європейських програм, таких як "Горизонт 2020" та структурних фондів ЄС, і меншою мірою від приватного сектору. До найважливіших органів фінансування досліджень у Польщі належать Міністерство науки та вищої освіти, Національний науковий центр та Національний центр розвитку досліджень.

У 2017 році було також створено Польське національне агентство з академічних обмінів (NAWA), яке підтримує академічний обмін та міжнародну співпрацю, спрямовану на збільшення інтернаціоналізації польської наукової спільноти.

Location Польша
Факультет: будь-який
x