Pavlo Tychyna Uman StatePedagogical University

Our priorities: quality, accessibility, professionalism

Events Calendar

Організація економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР)
Початок: 29 Jan 2021, 8:00
Закінчення: 
Contact Веб-сайт: oecd.org

oecd social sharex

Програма стажування ОЕСР призначена для залучення до Організації висококваліфікованих та мотивованих студентів з різним колом для роботи над проектами, пов'язаними зі Стратегічними орієнтаціями Генерального секретаря, та для підтримки корпоративних функцій Організації. Його головна мета - надати успішним кандидатам можливість вдосконалити свої аналітичні та технічні навички в міжнародному середовищі.

Програма стажування відкрита на постійній основі. Студенти, які навчаються за повністю акредитованою програмою (бакалавр, магістр, доктор філософії) протягом усього періоду стажування, можуть подати заявку через Інтернет. Очікується, що вибрані стажери працюватимуть віддалено до подальшого повідомлення.

Коли я можу подати заявку на стажування?

Ми набираємо стажерів на постійній основі, і заявки приймаються протягом року. Ви можете подати заявку в будь-який час через нашу онлайн-платформу заявок.

Дати початку стажування будуть встановлені на основі ваших дат наявності та графіків найму команд ОЕСР: не забудьте вказати дату та тривалість вашої доступності у формі заявки.

Якщо ваша заявка не буде успішною, ви можете подати заявку ще раз на наступну публікацію про вакансії, яка з’явиться на дати нижче:

1 березня 2021 року                                                         1 березня 2022 року

1 вересня 2021 року                                                         1 вересня 2022 року

Примітка для заявників:

Через велику кількість заявок, що надійшли, Управління стажування ОЕСР не може надати індивідуальних відгуків. Тому директорати для співбесіди зв’язуватимуться лише з кандидатами, що потрапляють до списку. Якщо протягом трьох місяців з моменту подання вашої заявки з вами не зв’яжуться команди найму директорату, ви можете припустити, що ця заявка не була збережена з цього приводу, і ви можете подати заявку знову відповідно до зазначених вище дат. Будь ласка, пам’ятайте, що протягом періоду стажування вам все одно потрібно буде залишатися студентом.

Location  Франція
Факультет: економічний
x