Pavlo Tychyna Uman StatePedagogical University

Our priorities: quality, accessibility, professionalism

Events Calendar

Американсько-український конкурс досліджень кібербезпеки
Початок: 29 Jan 2021, 8:00
Закінчення: 
Contact Веб-сайт: crdfglobal.org

articleimage 24385

Наразі CRDF Global приймає пропозиції від спільних команд американських та українських дослідників на Конкурс досліджень кібербезпеки США та України до 2021 року.

У сучасному взаємозв’язаному світі кібератаки швидко стають частими, дорогими та небезпечними явищами. Уряди, малий бізнес, великі корпорації та приватні особи ризикують втратити особистість, великі суми грошей та особисту інформацію. Середня вартість атаки шкідливого програмного забезпечення на компанію становить 2,4 мільйона доларів. Підприємства та уряди щороку збільшують свої витрати на робочі місця та програми, пов'язані з кібербезпекою.

З цією метою CRDF Global в даний час приймає пропозиції від спільних команд американських та українських дослідників, які зосереджуються на дослідженнях кібербезпеки, включаючи, але не обмежуючись цим, великі дані, машинне навчання (ML), штучний інтелект (AI), мережі 5G, безпеку як послугу (SECaaS) та інші.

Нагороди до 150 000 доларів США (75 000 доларів США для української команди та 75 000 доларів для американської дослідницької групи) будуть надані протягом 12 місяців.

Усі пропозиції мають бути подані не пізніше п’ятниці, 26 лютого 2021 (23:59) за східним стандартним часом США (EST):

Опинившись в електронному форматі CRDF Global, подайте свою заявку через систему управління грантами CRDF: https://crdfglobal.fluxx.io/dashboard/index 

Після надсилання реферату електронною поштою до 5 лютого 2021 року вам буде надано обліковий запис Fluxx для заповнення вашої заявки.

Location США
Факультет: ФФМІ
x