Pavlo Tychyna Uman StatePedagogical University

Our priorities: quality, accessibility, professionalism

Events Calendar

ЗИМОВА ШКОЛА УКРАЇНА 2020 «П'ЯТЬ ДНІВ ІСТОРІЇ - ЕКОНОМІКИ - ЛІТЕРАТУРИ – ПОЛІТИКИ»
Початок: 10 Feb 2020, 8:00
Закінчення:  5 Mar 2020, 17:00

 

winterschule ukraine 2020

 

Зимова Школа Україна відбувається в рамках кооперації Українського Вільного Університету (УВУ) Мюнхен, Iнституту слов'янської філології  Університету Людвіга-Максиміліана (ЛМУ) Мюнхен, і Ляйбніц-Інституту Східної та Південно-Східної Європи Реґенсбурґ.

Вона спрямована на студентів, молодих дослідників і дослідниць, а також на зацікавлених осіб з громадських інституцій і ЗМІ, які бажають ознайомитись з основними історичними, культурними, економічними і екологічними взаємозв'язками України та сусідніх держав.

В рамках Зимової Школи відбудуться чотири курси впродовж п'яти днів, на яких вивчатимуть історію, економіку і екологію, літературу й політику України.

Курси проходитимуть з понеділка по п'ятницю з 9:30 до 14:30 один за одним. Під час занять будуть вивчатись і обговорюватись підгрунтя і взаємозв'язки історичних, політичних, культурних і економічних питань. Програму доповнять доповіді й дискусії на актуальні теми.

В якості культурної програми додатково до відповідних курсів пройде вечір літератури і кіно, а також пропонується доповідь про "український Мюнхен".

На перервах буде буфет.

За успішну участь можна отримати 3 чи 4 кредити ECTS. (Зацікавленість в кредитах ECTS просимо зазначити при реєстрації.)

Програма Зимової Школи

ДЕ: Український Вільний Університет, Barellistr. 9a, 80638 München

КОЛИ: 09 - 13 березня 2020

ЩО: Зимова Школа Україна "П'ять днів Історії - Економіки - Літератури - Політики"

З понеділка по п'ятницю по дві години історії, економіки, літератури і політики для всіх учасників (курси не перетинаються в часі)

ПЛЮС вечірня програма

МОВИ КУРСІВ німецька і англійська

Кількість учасників обмежена, вартість 75€

Допоможемо знайти недороге проживання

Питання просимо надсилати Александру Кратохвілю на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

x