Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

Наші пріоритети: якість, доступність, професіоналізм

Календар подій

Оголошується набір учасників для сімнадцятої Східної зимової школи в Польщі
Початок: 28 лют. 2022, 8:00
Закінчення: 15 бер. 2022, 17:00

winter_school.jpg

УМОВИ УЧАСТІ
1. Школа призначена для студентів останнього курсу навчання гуманітарних наук, які не досягли 25 років та які працюють над магістерською або бакалаврською роботою з історії або сучасності Центрально-Східної Європи (історія, політологія, міжнародні відносини, соціологія, культурологія, етнологія, географія, право, економіка).
2. Рівень польської мови мусить бути достатнім для розуміння лекцій.
3. Програма Школи складається з лекцій (викладачами будуть міжнародні фахівці, які компетентні в галузі регіону) та семінарів (один із кількох семінарів на вибір), під час, яких кожен учасник Школи виступить з промовою про свою дипломну роботу. Також програма Школи передбачає культурні заходи та відвідування різних варшавських закладів.

СТИПЕНДІЯ
1. Стипендія покриває витрати на проживання, харчування, участь у лекціях, семінарах та супутніх заходах. Кандидати також можуть претендувати на часткову компенсацію витрат на проїзд.
2. До документів заявника додається заява про надання допомоги на проїзд.

ДОКУМЕНТИ

1. Кандидати повинні надсилати на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. такий пакет документів:

  • заповнену онлайн-форму, доступну на www.studium.uw.edu.pl;
  • супровідний лист із запропонованою темою роботи;
  • автобіографію з фотографією;
  • рекомендаційний лист від керівника дипломної роботи;
  • підтвердження знання польської мови (сертифікат);
  • довідка з деканату про те, що студент навчається на останньому курсі;
  • заява на покриття витрат на перебування в Школі.

2. Кінцевий термін надсилання повного комплекту документів – 15 січня 2022 року.

КВАЛІФІКАЦІЯ
1. Відбіркова комісія школи прийме рішення щодо списку учасників до 1 лютого 2022 року, а потім одразу повідомить усіх заявників.
2. Офіційне запрошення для вступників до Східної зимової школи 2021 року буде надіслано електронною поштою не пізніше 5 лютого 2022 р. Оригінал запрошення за підписом директора школи буде надіслано поштою.
Компетентні консульства Республіки Польща отримають список кваліфікованих кандидатів, щоб полегшити формальності виїзду.
3. Прибуття учасників до Варшави – 27 лютого. Заняття Школи розпочнуться 28 лютого у Варшаві. Виїзд учасників – 15 березня.

x