Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

Наші пріоритети: якість, доступність, професіоналізм

Календар подій

Онлайн-презентація програми для молодих дослідників та викладачів Fulbright Research and Development Program
Початок: 12 жовт. 2021, 8:00
Закінчення: 

FRDP Poster

У вівторок, 12 жовтня, о 18.00, Офіс Фулбрайта в Україні запрошує всіх зацікавлених на онлайн-презентацію програми для молодих дослідників та викладачів Fulbright Research and Development Program (FRDP). У конкурсі можуть брати участь особи віком до 40 років з дворічним професійним досвідом: журналісти; фахівці з бібліотечної, музейної та архівної справи; спеціалісти у сфері управління культурою; працівники громадських організацій, викладачі; аспіранти та дослідники, які ще не мають наукового ступеня; кандидати наук; адміністратори вищих навчальних закладів; співробітники науково-дослідних установ.

FULBRIGHT RESEARCH AND DEVELOPMENT PROGRAM: Проведення досліджень в університетах США тривалістю від шести до дев’яти місяців. У конкурсі можуть брати участь особи віком до 40 років з дворічним професійним досвідом: викладачі; аспіранти та дослідники, які ще не мають наукового ступеня; кандидати наук; адміністратори вищих навчальних закладів; співробітники науково-дослідних установ; журналісти; фахівці з бібліотечної, музейної та архівної справи; спеціалісти у сфері управління культурою; працівники громадських організацій.  

Кінцевий термін подання заявок — 1 листопада 2021 року.  

Презентації програми FRDP та онлайн-консультації за участі фулбрайтівських випускників відбуватимуться щовівторка (наступні 19, та 26 жовтня). Додаткова інформація доступна на сайті Програми імені Фулбрайта. 

РЕЄСТРАЦІЯ є обов'язковою. Запрошення на Zoom – консультацію буде надіслано зареєстрованим учасникам перед початком зустрічі. 

Про тематику проєктів та досвід стипендіатів Програми FRDP можна дізнатися зі сторінок фулбрайтівських вісників: https://fulbright.org.ua/wp-content/uploads/2020/06/25_scholars_frdp_2019-20.pdf, у віртуальній бібліотеці Програми: https://fulbright.org.ua/uk/library/.

x