Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

Наші пріоритети: якість, доступність, професіоналізм

Календар подій

Онлайн-семінар “Цифрові технології для розвитку сфери освіти”
Початок: 30 лип. 2021, 8:00
Закінчення: 

цифрові технології

Запрошуємо Вас взяти участь в онлайн-семінарі “Цифрові технології для розвитку сфери освіти”, який пройде 11 серпня з 15.00 до 17.00.  В рамках цього семінару організатори прагнуть ідентифікувати організації, які спроможні запропонувати сфері освіти нові технології, які базуються на використанні доповненої та віртуальної реальності, гейміфікації, штучного інтелекту, моделювання різних явищ і об’єктів, створення сучасних цифрових освітніх середовищ і т.п.

Зі сторони організаторів буде представлена інформація про динаміку змін у сфері онлайн  освіти України та про тематику конкурсів програми Горизонт Європа, які дотичні до розвитку онлайн освіти. Для прикладу Ви можете за посиланням https://cutt.ly/lQoweTT  переглянути умови одного з конкурсів програми Горизонт Європа. 

Основні цілі семінару:  

  • Представити широкий спектр технологій та методик використання цифрових інновацій в освітньому процесі закладів  середньої та вищої освіти України. 

  • Обговорити можливості участі у європейських програмах з підтримки цифрових інновацій в освіті. 

  • Надати рекомендації освітнім закладам, які зацікавлені у впровадженні і використанні нових цифрових технологій

Організатори семінару:

  • Національний контактний пункт програми Горизонт 2020 за напрямком ІКТ

  • Центр інноваційних освітніх технологій НУ Львівська Політехніка

  • ГО Агенція Європейських Інновацій

Організаційні аспекти проведення семінару. 

Участь є безкоштовною за умови попередньої реєстрації за посиланням.

Реєстрація на семінар буде відкритою до 7 серпня 2021 року включно і на основі пропозицій учасників буде сформовано програму заходу.

Час для виступу буде надано тим заявникам, які в реєстраційній анкеті представлять організаторам релевантну інформацію про свої розробки та приклади або бачення використання нових технологій в освітньому процесу. 

Для тих, хто бажатиме познайомитись з матеріалами семінару, буде  надано можливість перегляду онлайн трансляції на сторінці Facebook ГО АЄІ.

Одними із результатів семінару стануть домовленості учасників з організаторами щодо можливого тестування розробок  в реальному навчальному процесі та обговорення процесу підготовки відповідних заявок на конкурси програми Горизонт Європа,  а також на конкурси інших програм. 

Даний семінар є одним із серії заходів, які ГО АЄІ спільно з партнерами  проводить в рамках проєкту «Як знайти власний шлях до успіху у програмах ЄС для реалізації цифрових інновацій», який підтримано  Європейським Союзом  та Міжнародним Фондом «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety.

x