Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

Наші пріоритети: якість, доступність, професіоналізм

Календар подій

Післядипломна освіта в Польщі
Початок:  8 черв. 2021, 8:00
Закінчення: 

197567115 4498665086832548 4566125599623802242 n

Педагогічний університет у Кракові пропонує Вам пройти курс післядипломного навчання протягом 1 року (2 семестри).

Заняття будуть проводитися в режимі онлайн, англійською та українською мовами, а по завершенню курсу Ви отримаєте диплом Педагогічного університету в Кракові.

Випускник отримає та розширить знання в області сучасного управління та лідерських навичок в громадянській сфері і сфері бізнесу, з акцентом на специфіку в польських та українських умовах. План навчання включає практичні питання у галузях:

- організація роботи в бізнесі;

- будування стратегії бренду організації;

- управління персоналом (в польсько-українському середовищі), доповнене елементами комунікації та соціальної психології.

Вступ до практичних занять – це історичні та теоретичні курси. Заняття проводять викладачі, у тому числі спеціалісти з польсько-українських відносин, а також спеціалісти з Польщі та України з різних напрямків бізнесу. Випускник отримає знання та навички (на різних рівнях) до діяльності у бізнес-сфері, центральному та місцевому управлінні та в різних сферах громадської діяльності в умовах польсько-української співпраці в рамках Європейського Співтовариства.

Навчання спрямоване на осіб, які уже здобули одну вищу освіту (бакалавра, спеціаліста або магістра) в Україні або за кордоном, які працюють у приватному секторі, уряді, місцевому самоврядуванні чи неурядовій організації, а також на осіб, які хочуть пов’язати своє професійне майбутнє з міжнародною співпрацею в Центральній Європі.

Для подачі заявки на програму післядипломної освіти потрібні знання української та англійської мови на комунікативному рівні (В2).

Плата за річне навчання становить 600 євро (1380 злотих або 300 євро за семестр).

Детальну інформацію про терміни навчання, документи та розпорядок проведення занять дивіться за посиланням.

x