Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

Наші пріоритети: якість, доступність, професіоналізм

Календар подій

Стипендія Ейнштейна
Початок:  5 квіт. 2021, 8:00
Закінчення: 
Контакти Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  

стипендія енштейн

Форум Ейнштейна та Фонд Даймлера і Бенца пропонують стипендію для видатних молодих мислителів, які бажають створити новий проєкт в галузі, відмінній від попередніх досліджень.

Мета стипендії - підтримка тих, хто окрім роботи за основною спеціальністю, відкритий для інших міждисциплінарних підходів - за прикладом Альберта Ейнштейна.

Стипендія включає 5-6-місячне проживання у садовому котеджі особистого будинку Ейнштейна в м. Капут (Бранденбург), недалеко від університетів та академічних установ Потсдама та Берліна. 

Стипендія: 10 000 євро з  відшкодуванням витрат на проїзд.

У зв’язку з епідемією COVID-19 цьогорічні апліканти не зможуть взяти участь у стипендіальній програмі 2021. Тому наступна стипендія буде призначена на 2022 рік. Усі заявки, подані раніше, будуть розглянуті в наступному турі відбору. 

Новий кінцевий термін подання заявки - 15 травня 2021 р. 

Вимоги до аплікантів:

  • Кандидати мають бути молодшими 35 років;
  • мати вищу освіту в галузі гуманітарних, соціальних або природничих наук. 

Документи, потрібні для оформлення заявки на участь:

  • резюме;
  • план проєкту на дві сторінки;
  • два рекомендаційні листи. 

Всі документи повинні бути надіслані до 15 травня 2021 року.

Наприкінці програми стипендіат повинен представити свій проєкт на публічній лекції Ейнштейнівського форуму та для Фонду Даймлера та Бенца. Стипендія Ейнштейна не призначена для претендентів, які бажають закінчити академічне навчання, яке вони вже розпочали.

Кандидати в своїй заявці повинні продемонструвати якість, оригінальність та доцільність запропонованого проєкту, а також інтелектуальний розвиток. Немає значення, чи аплікант тільки почав працювати, чи вже має посаду доктора наук. Запропонований проєкт може бути незавершеним під час стипендіальної програми, що може стати початком більш тривалого проєкту.

Зверніть увагу, що стипендії не надаватимуться для дисертаційних досліджень. Майбутній проєкт повинен повністю відрізнятися за змістом, напрямом і формою від попередньої роботи заявника.

Заявки слід надсилати електронною поштою на адресу, зазначену на початку новини 

Для отримання додаткової інформації перейдіть за посиланням: www.einsteinforum.de/fellowship 

x