Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

Наші пріоритети: якість, доступність, професіоналізм

Календар подій

ҐРАНТОВА ДОПОМОГА ПО ПРОЕКТАХ ЛЮДСЬКОЇ БЕЗПЕКИ ПРОГРАМИ «КУСАНОНЕ»
Початок:  2 лют. 2021, 8:00
Закінчення: 
Контакти ua.emb-japan.go.jp, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

yaponia baka ecci

Запропонована Урядом Японії програма фінансової допомоги для проектів розвитку призначається для задоволення різноманітних потреб країн, що перебувають у стані розвитку. Ця програма, яка також відома як «програма Кусаноне», сприяє проектам, що пропонуються різними організаціями, як неурядовими організаціями, так і місцевими державними організаціями. Програма Кусаноне набула високого рейтингу завдяки тому, що вона забезпечує гнучке та швидке сприяння основним проектам розвитку. Цей буклет описує в загальних рисах завдання, необхідні процедури та інші вимоги для отримання допомоги по програмі Кусаноне.

МЕТА: За програмою Кусаноне безвідплатна фінансова допомога надається неурядовим організаціям, лікарням, початковим школам, науководосліджувальним інститутам та іншим неприбутковим організаціям з метою надання допомоги задля здійснення проектів розвитку цих організацій. Наявність коштів програми Кусаноне у кожній окремій країні забезпечується Офіційною Допомогою Розвитку (ОДР) разом із новітніми видами співробітництва, що впливатимуть на добробут суспільства.

ПОТЕНЦІЙНІ ГРАНТООДЕРЖУВАЧІ: Будь яка некомерційна організація може стати одержувачем програми Кусаноне. Єдина вимога – це повинна бути неприбуткова організація, що виконує основні проекти розвитку. Приклади потенційних реципієнтів допомоги: місцеві та міжнародні неурядові організації (незалежно від громадянства), лікарні, початкові школи, науководосліджувальні інститути та інші неприбуткові організації.

СФЕРА ПРОЕКТІВ: 

1) Всі проекти розвитку малого масштабу мають право на фінансування за програмою Кусаноне. Однак особлива увага буде приділятися у таких сферах:  

  • МЕДИЧНА ДОПОМОГА
  • ОСВІТА
  • СПОРТ
  • ДОПОМОГА
  • НАДАННЯ ДОПОМОГИ ПРОШАРКУ НАСЕЛЕННЯ, ЩО ТЕРПИТЬ НУЖДУ
  • СУСПІЛЬНИЙ ДОБРОБУТ
  • НАВКОЛИШНЄ СЕРЕДОВИЩЕ 

Кілька прикладів (неповний список) пріоритетних проектів:

  • РЕМОНТНО-ОЗДОБЛЮВАЛЬНІ РОБОТИ ТА ПОСТАЧАННЯ ОБЛАДНАННЯ ПОЧАТКОВИМ ШКОЛАМ 
  • ПОСТАЧАННЯ МЕДИЧНОГО ОБЛАДНАННЯ ЛІКАРНЯМ
  • ПРОФЕСІЙНЕ НАВЧАННЯ ДЛЯ ІНВАЛІДІВ

Також, особлива увага приділяється проектам по залученню жінок до суспільно-корисної діяльності. 2) У кожній окремій країні пріоритетні сфери можуть визначатись Посольством Японії відповідно до потреб розвитку цієї країни.

ГРОШОВІ КОШТИ: Кошти програми Кусаноне надаються після дослідження та оцінки кожної заявки на щорічній проектній основі. Відносно суми допомоги на кожний окремий проект просимо консультуватись з економічним відділом Посольства Японії в Україні, зателефонувавши в Посольство (дні та години прийому: понеділок - п'ятниця з 9:00 до 12:30, тел.: (38-044)490-70-76, факс: (38-044) 490-55-02). Потенційний заявник має взяти до відома те, що наступні статті бюджета не можуть фінансуватись: заробітна платня, дорожні та повсякденні витрати, інші адміністративні та поточні витрати організації-реципієнта допомоги. Кошти гранту також не можуть бути використані для сплати ПДВ. Крім того, отримувач зобов’язується оплатити банківську комісію за конвертацію валют (розмір визначається в залежності від суми гранту, зазвичай не більше 6000 грн.)

ЯК ПОДАТИ ЗАЯВКУ НА ОТРИМАННЯ ГРАНТУ: Якщо Ваша установа погоджується з вищезазначеними умовами та Ви бажаєте стати одержувачем програми Кусаноне, тоді потрібно направити заповнену аплікаційну форму до Посольства Японії. В зв'язку з тим, що у нас може виникати потреба в додатковій інформації, вельми важливо аби Ви вказали Ваш контактний телефон (бажано також номер мобільного телефона) та адресу. До заявки мають додаватися деталізований бюджет проекту, генеральний план, технічно-економічне обґрунтування проекту та, при наявності, проспект та копія статуту Вашої установи. Аплікаційну форму та додаткову інформацію про програму Кусаноне Ви можете знайти на сайті Посольства Японії в Україні http://www.ua.emb-japan.go.jp або зателефонувавши в Посольство (дні та години прийому: понеділок - п'ятниця з 9:00 до 12:30, тел. (38-044) 490-70-76, факс (38-044) 490-5502. Будь ласка, принесіть або відправте заповнену заявку та інші необхідні документи в Посольство Японії поштою, електронною поштою або по факсу: Поштова адреса: Посольство Японії в Україні Бізнес-центр «Європа», 7 поверх, Музейний провулок, 4, 3 01901, Київ Fax: (380-44) 490-5502 

Місце розташування Японія
Факультети: ФФВ, ПГФ,
x