Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

Наші пріоритети: якість, доступність, професіоналізм

Календар подій

ЗИМОВА ШКОЛА УКРАЇНА 2020 «П'ЯТЬ ДНІВ ІСТОРІЇ - ЕКОНОМІКИ - ЛІТЕРАТУРИ – ПОЛІТИКИ»
Початок: 10 лют. 2020, 8:00
Закінчення:  5 бер. 2020, 17:00

 

winterschule ukraine 2020

 

Зимова Школа Україна відбувається в рамках кооперації Українського Вільного Університету (УВУ) Мюнхен, Iнституту слов'янської філології  Університету Людвіга-Максиміліана (ЛМУ) Мюнхен, і Ляйбніц-Інституту Східної та Південно-Східної Європи Реґенсбурґ.

Вона спрямована на студентів, молодих дослідників і дослідниць, а також на зацікавлених осіб з громадських інституцій і ЗМІ, які бажають ознайомитись з основними історичними, культурними, економічними і екологічними взаємозв'язками України та сусідніх держав.

В рамках Зимової Школи відбудуться чотири курси впродовж п'яти днів, на яких вивчатимуть історію, економіку і екологію, літературу й політику України.

Курси проходитимуть з понеділка по п'ятницю з 9:30 до 14:30 один за одним. Під час занять будуть вивчатись і обговорюватись підгрунтя і взаємозв'язки історичних, політичних, культурних і економічних питань. Програму доповнять доповіді й дискусії на актуальні теми.

В якості культурної програми додатково до відповідних курсів пройде вечір літератури і кіно, а також пропонується доповідь про "український Мюнхен".

На перервах буде буфет.

За успішну участь можна отримати 3 чи 4 кредити ECTS. (Зацікавленість в кредитах ECTS просимо зазначити при реєстрації.)

Програма Зимової Школи

ДЕ: Український Вільний Університет, Barellistr. 9a, 80638 München

КОЛИ: 09 - 13 березня 2020

ЩО: Зимова Школа Україна "П'ять днів Історії - Економіки - Літератури - Політики"

З понеділка по п'ятницю по дві години історії, економіки, літератури і політики для всіх учасників (курси не перетинаються в часі)

ПЛЮС вечірня програма

МОВИ КУРСІВ німецька і англійська

Кількість учасників обмежена, вартість 75€

Допоможемо знайти недороге проживання

Питання просимо надсилати Александру Кратохвілю на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

x