00

Щорічно у другу неділю травня в Україні святкують День Матері. Це свято повернулося до нас із забуття, щоб відновити давню традицію вшанування Матері-Богородиці, Матері-Жінки, Матері-України, як триєдиного символу всеохоплюючої любові, віри, надії.

Образ рідної матері, її тепло та ніжність для кожної людини на все життя залишаються найдорожчими святинями, втіленням моральних чеснот, символом родинного тепла. Щоденні щирі материнські молитви допомагають сьогодні вистояти нашим захисникам, дарують віру у перемогу. Українські матері боронять Україну та майбутнє своїх дітей!

День матері – це чудова можливість висловити свою безмежну любов і вдячність за все, що зробили і роблять для нас наші мами, за їх терпіння і доброту. Схилімо низько свої голови і висловімо щире «дякую» нашим милим матерям, за їх любов, допомогу, щиру пораду. 

Любі матері! Вдячні за Вашу витримку і дивовижну мудрість. Нехай Господь почує ваші молитви та винагородить вас та ваші сім’ї здоров’ям, Божим благословенням, а Україні дарує мир.

Бажаємо вам невичерпного джерела життєвої енергії, родинного благополуччя, щастя й добра на довгі літа

Із святом, дорогі матері!

Ректорат
Профком
Студрада

Пресцентр УДПУ